Covid-19: Com actuem

Actualitzat 14/05/2020

La teva salut i la del nostre equip és el primer, per això informem que els nostres establiments romandran tancats mentre duri la restricció de mobilitat fixada pel govern.

Mentrestant, ens estem preparant per rebre't com et mereixes i estem prenent totes les mesures sanitàries pertinents per garantir la teva seguretat i evitar la transmissió de l'Covid-19, com la desinfecció periòdica de totes les nostres instal·lacions, la formació del nostre equip en prevenció i detecció de malalties o la disponibilitat de material de protecció amb mascaretes, guants i gel desinfectant per a tots els nostres clients.

Volem agrair la teva confiança i recorda que pots contactar escrivint-nos a l'email: reservas@hoteltoledano.com

Dissenyat per millorar encara més el nostre servei i brindar-te una major tranquil·litat durant la teva estada.
 
Aquí totes les mesures per a la reducció de l'contagi pel coronavirus SARS-CoV-2 que estem prenent:

Al reservar:
- Cancel·lació gratuïta fins a 7 dies abans de l'arribada.
- Canvi gratuït de dates per a totes les reserves amb data d'arribada fins el 31 de juliol de 2020 per qualsevol data durant 1 any, fins a 31 de juliol de 2021.
- Check in online. S'han acabat les cues a la recepció, sol·licitem la teva col·laboració perquè a l'arribar, l'hotel t'hagi fet check in online de manera que només agafis la clau i entris a la teva habitació: https://forms.gle/VGh8q5gK5LQsoxBG7 (1 per persona allotjada).

A l'allotjar-te:
- Hem augmentat la freqüència de desinfecció de totes les habitacions i àrees comunes, prestant especial atenció als objectes d'ús comú, com estores desinfectants, manetes de portes, claus d'habitacions, penjadors, comandaments de TV, etc. També estem utilitzant màquines de neteja industrial amb vapor i tenim previst adquirir màquines d'ozó per prevenir infeccions.
- Tenim previst el lliurament gratuïta de kits de prevenció amb màscares sanitàries, guants i solucions de desinfecció de mans per a clients i equip.
- Estem reduint el temps de check-in a través del procés de pre-facturació per Internet i també oferim possibilitat de check-out no presencial, per a això cal la vostra col·laboració.
- Disposar d'un termòmetre sense contacte, si cal.
- Formació en prevenció i detecció de malalties per al nostre personal. Assegurar l'adequada protecció dels treballadors, facilitant el rentat de mans amb aigua i sabó i, si això no és possible, l'ús de solució desinfectant.
- Establir normes d'ús de les instal·lacions en què es desenvolupa el treball i els espais compartits per mantenir la distància de seguretat mínima de 1,5 m. (P.e en ascensors (només membres d'una mateixa habitació), accessos i zones comunes).
- Procedir a la ventilació, a el menys diàriament i amb més freqüència sempre que sigui possible, de les diferents àrees de l'establiment.

 Tens alguna pregunta? Posa't en contacte amb nosaltres a través de l'email reservas@hoteltoledano.com , estarem encantats d'ajudar-te.

Més informació: https://www.mincotur.gob.es/es-es/COVID-19/GuiasSectorTurismo/Hoteles.pdf